-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Сучасні шпалери в кімнату

14.06.2022

Сучасні шпалери з оригінальної колекції Beton від французького бренду Caselio чудово виглядатимуть в інтер'єрі будь-якої кімнати вашого будинку.

Концепція колекції шпалер Beton від Caselio представляє естетику текстур бетону у широкому спектрі колірних рішень. У колекції є і світлі шпалери, і насичені відтінки зеленого, гірчичного, теракотового, коричневого, синього кольору. При всій своїй інноваційності шпалери універсальні, вони підійдуть для оформлення студії, вітальні, спальні, кухні, коридору, передпокою. І при цьому завдяки багатій палітрі модних кольорів інтер'єри, створені за допомогою цієї колекції, будуть абсолютно різними, виразними та ергономічними, оскільки творці колекції приділили особливу увагу тому, щоб дизайн шпалер виглядав сучасно, гармонійно та збалансовано.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Beton, як і вся продукція Caselio, характеризується високою якістю та практичністю. Вигідно купити сучасні шпалери в кімнату від європейського виробника ви можете прямо зараз, оформивши замовлення в нашому інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини