-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери краще флізелінові або вінілові?

15.06.2022

Іноді покупці, вибираючи шпалери для будинку, нас запитують, які шпалери краще, флізелінові чи вінілові? Тому ми хочемо сьогодні приділити увагу цій темі.

Для багатьох покупців головним фактором купівлі шпалер є їхній зовнішній вигляд і ціна. Однак це не єдині відмінні риси шпалер. Однією з важливих характеристик, на яку слід звернути увагу під час купівлі шпалер, є матеріал, з якого вони виготовлені. Саме він багато в чому визначає споживчі та експлуатаційні властивості настінних покриттів, у тому числі безпеку, екологічність, вологостійкість, зносостійкість.

Матеріал сучасних шпалер буває різним. Найбільш популярними варіантами є вінілові шпалери на флізеліновій основі та флізелінові шпалери. Вінілові шпалери практичні, їх легко клеїти, вони гарно виглядають на стіні. Флізелінові шпалери більш щільні, згладжують поверхню стіни і роблять непомітними невеликі тріщини і нерівності. Важливо при поклейці вінілових та флізелінових шпалер застосовувати відповідний клей. В інтернет-магазині oboi.ua ви можете купити вінілові та флізелінові шпалери імпортного виробництва.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини