-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери у вітальню світлі

21.06.2022

Гарно оформити інтер'єр вітальні допоможе вам чудова колекція метрових шпалер Atessa виробництва компанії GranDeco. У цій колекції ви знайдете чудові шпалери у вітальню світлі, стильні та привабливі.

Дизайн шпалер розроблявся з урахуванням найкращих світових тенденцій. У колекції Atessa від GranDeco домінують світлі відтінки, які додадуть вітальні візуальне відчуття простору та свіжості. Ви можете вибрати шпалери з вертикальними хвилеподібними смугами, шпалери з рослинними розетками в класичному стилі, шпалери з текстурним дизайном та універсальні однотонні шпалери.

Зверніть увагу на те, що це шпалери метрової ширини. Така особливість допоможе оформити поверхню стін вітальні максимально привабливо, скоротивши кількість швів, що утворюються під час стикування полотен.

Крім того, вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Atessa від GranDeco практичні, вони відрізняються високою якістю та вигідною ціною. Вибрати світлі шпалери у вітальню ви можете у нашому інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини