-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Модні шпалери в передпокій 2022

22.06.2022

Бажаєте красиві та модні шпалери у коридор? Відмінні варіанти можна підібрати в колекції Elementum виробництва бельгійської компанії GranDeco.

Колекція Elementum від GranDeco скомпонована з якісних та привабливих вінілових шпалер на флізеліновій основі. Такі шпалери дуже практичні, довговічні та добре виглядають на стінах, їх не складно клеїти. Стильний дизайн і трендова колірна гама цих настінних покриттів додадуть приміщенню коридору, холу, передпокою свіжий та сучасний вигляд. Широка лінійка дизайнів колекції дозволяє внести різноманітність в оформлення інтер'єру та наголосити на індивідуальності його стилю. Ви можете вибрати світлі шпалери або шпалери насиченого кольору, шпалери з малюнком або однотонні шпалери. Кожен візерунок шпалер представлений в декількох колірних рішеннях.

Купити модні шпалери в коридор можна зараз в інтернет-магазині oboi.ua. У каталозі представлені характеристики та детальні фото шпалер, що дозволяють отримати максимально точне уявлення про ці стіни без відвідування салону.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини