-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери для кухні обрати?

23.06.2022

Німецькі шпалери користуються високим попитом завдяки своїй якості та привабливому, модному зовнішньому вигляду. І якщо ви думаєте, які шпалери для кухні обрати, колекція Shades виробництва компанії Marburg (Німеччина) стане чудовим варіантом.

Приємний сучасний дизайн колекції Shades від Marburg створить на кухні ідеальну гостину та стильну атмосферу, оточить вас, вашу родину та гостей комфортом. Ваша кухня виглядатиме свіжо, акуратно та привабливо. Приємна колірна гама колекції містить світлі та насичені відтінки блакитного, сірого, рожевого, коричневого, гірчичного, теракотового кольорів. Ви можете вибрати шпалери із кольоровими хвилями, акварельними квітковими мотивами на білому тлі, а також однотонні шпалери. Використовуючи багатий спектр шпалер колекції, ви можете створити чудові комбінації та зробити інтер'єр кухні по-справжньому унікальним та красивим.

І що важливо, ці чудові практичні та привабливі шпалери у нашому інтернет-магазині ви придбаєте за найдемократичнішою ціною в Україні. Зверніть увагу на знижку на сайті. Ваша покупка буде дуже вигідною, а ремонт вдалим.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини