-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Як підібрати шпалери для всієї квартири

25.06.2022

Бажаєте знати, як вигідно та легко вибрати шпалери для всієї квартири з мінімальними витратами та максимальним результатом? Сьогодні ми розповімо вам про дуже просте рішення, яке зробить ваш ремонт приємним та результативним.

Секрет гармонійного ремонту дуже простий. Виробники шпалер все передбачили та пропонують прекрасні шпалери для всього будинку, поєднуючи їх у тематичні колекції. При цьому колекція шпалер, як правило, відрізняється різноманітністю дизайнів та містить шпалери з різними малюнками, серед яких легко можна вибрати шпалери для вітальні, спальні, кухні, коридору та інших кімнат. Шпалери з однієї колекції підходять один одному за стилем, кольором, фактурою і можуть використовуватися як окремо, так і в поєднанні один з одним. Інтер'єр квартири або будинку, оформлений шпалерами з однієї колекції, стає гармонійним простором, в якому відчувається стиль та естетична досконалість.

Прикладом може бути красива колекція шпалер для дому Atelier від німецького бренду Marburg, яку ви можете купити в нашому інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини