-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Як модно клеїти шпалери у спальні?

27.06.2022

Бажаєте створити в спальні стильну та комфортну обстановку? Дізнайтеся, як модно клеїти шпалери у спальні. Експерти інтернет-магазину оboi.ua розкажуть вам про нові тенденції дизайну інтер'єру 2022.

Надайте спальні модний вигляд, вибираючи красиві дизайнерські шпалери з нових колекцій від провідних європейських виробників настінних покриттів. Тоді ви точно можете бути впевнені в ідеальному інтер'єрі спальні. Сучасні колекції шпалер поєднують трендове колірне рішення, і унікальні дизайни, які перетворять спальню на чудовий модний простір. При цьому ви можете комбінувати різні шпалери, створюючи унікальні інтер'єрні рішення з візуальними акцентами та функціональним зонуванням.

Як приклад, хочемо познайомити вас із новою чудовою колекцією шпалер Van Gogh II від голландського бренду BN. Її неординарність та стиль справді вражає. Концепція колекції навіяна шедеврами Ван Гога, вона ідеально інтерпретує творчість знаменитого художника, викликаючи ненав'язливі колірні та смислові асоціації з його картинами.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини