-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери до квартири 2022

09.07.2022

Запрошуємо вас вибрати гарні та якісні шпалери в нашому каталозі та представляємо вам трендові шпалери у квартиру 2022 з колекції Poeme від знаменитої бельгійської торгової марки GranDeco.

Це вінілові шпалери на флізеліновій основі з гармонійним дизайном у класичному стилі. На цих шпалерах м'які лінії та завитки, витончені квіткові візерунки, аристократичні віньєтки виглядають елегантно та розкішно у поєднанні з кольоровою гамою шляхетних металів та красивою фактурною поверхнею. Сяючі відтінки платини, золота, срібла, бронзи підкреслюють багатство та стиль колекції Poeme від GranDeco. Сучасні матеріали та технології, що застосовуються виробником для виготовлення настінних покриттів, дозволяють забезпечити неперевершений зовнішній вигляд та якість. Безпечність шпалер Poeme від GranDeco підтверджує відповідні сертифікати європейського зразка.

Купити шпалери для квартири 2022 ви можете прямо зараз на нашому сайті oboi.ua, вибравши потрібні варіанти і оформивши замовлення онлайн за декілька кліків.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини