-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Комбінація шпалер для спальні

10.07.2022

Прекрасні можливості для красивого, оригінального та стильного оформлення інтер'єру пропонує голландський виробник BN у своїй колекції, яка називається Loft. Унікальні дизайни та текстура шпалер надають широкі можливості для комбінування.

Комбінація шпалер у спальні дозволить створити неповторні інтер'єрні рішення, естетичні та функціональні, оскільки комбінування шпалер дає можливість візуально зонувати приміщення, розставити зорові акценти в інтер'єрі. Добре поєднуються шпалери з відповідним візерунком, шпалери з малюнком і однотонні шпалери. При складанні комбінацій враховується як баланс візерунка і кольору шпалер, а й особливості їх фактури. Можна складати гармонійні комбінації шпалер для спальні або надати інтер'єру динаміки, граючи на контрасті.

У каталозі нашого інтернет-магазину oboi.ua ви можете вибрати якісні та стильні шпалери для спальні, подивитися їх фото в інтер'єрі, а також автоматично швидко, легко та безпомилково підібрати шпалери, що ідеально поєднуються між собою, за допомогою онлайн сервісу шпалер-компаньйонів . Нагадуємо, що на сайті діє система знижок.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини