-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери у квартирі в одному стилі

12.07.2022

Сьогодні ми поговоримо про те, як за допомогою шпалер створити збалансований інтер'єр у всій квартирі. Зробити це дуже легко, використовуючи шпалери з однієї колекції. Виробники спеціально компонують колекції таким чином, що в них є шпалери для всіх приміщень квартири.

В одній колекції ви можете вибрати шпалери для спальні, вітальні, кухні, коридору, передпокою, санвузлів та інших кімнат. При цьому колекції формуються таким чином, що дизайни шпалер відрізняються різноманітністю малюнків та колірних рішень, але при цьому становлять стилістично бездоганну гармонію. Оформивши стіни квартири шпалерами з однієї колекції, ви створите єдиний дизайнерський простір, в якому поєднується різноманітність та концептуальна ідея. Наприклад, у модній та красивій колекції шпалер для квартири Loft від торгової марки BN ви можете вибрати шпалери з різноманітними трендовими дизайнами в сучасному стилі та однотонні шпалери, що підходять один одному за настроєм, стилем, палітрою.

Це якісні вінілові шпалери на флізеліновій основі, довговічні та практичні. Придбати імпортні шпалери для всієї квартири за найвигіднішою ціною ви можете на сайті oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини