-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери для зали каталог

16.07.2022

Настав час для ідеальних стін. Сьогодні у вас є чудова можливість онлайн вибрати та вигідно купити шпалери для вітальні. Каталог Stone від французького бренду Casadeco створений для тих, хто прагне ідеалу цілеспрямовано та розважливо.

Широка палітра шпалер модних відтінків включає бордові, зелені, сірі, перлинні, гірчичні, сині, коричневі, рожеві, графітові кольори. Однотонний текстурний дизайн, що інтерпретує кольорову штукатурку, надає шпалерам трендового та стильного вигляду. Ці флізелінові шпалери для стін стануть чудовим покриттям, приємним на дотик, і створять у вітальні чудовий фон для меблів.

Більше ніяких переплат, виснажливих поїздок салонами і магазинами, довгих пошуків і болісних розчарувань. З нами ваш ремонт буде легким та необтяжливим. Обирайте шпалери на сайті oboi.ua, оформлюйте замовлення та будьте спокійні - ваші шпалери вже їдуть у вас. Гарантуємо швидке формування замовлення та компетентний інформаційний супровід. Французькі шпалери характеризуються чудовою якістю, це довговічні та красиві настінні покриття.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини