-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Сучасні шпалери для кухні

18.07.2022

Чарівність натуральних лляних тканин та надійність сучасних матеріалів. Пропонуємо вам ідеальні сучасні шпалери для кухні з колекції Linen Stories виробництва голландської компанії BN.

Колекція шпалер Linen Stories від BN втілює сучасні тренди інтер'єрної моди на екологію та природну красу. Мільйони років еволюції навчили людство використовувати природні ресурси на потреби комфортного існування. Тканини із природних матеріалів завжди залишаються затребуваними в інтер'єрному дизайні. Шпалери Linen Stories від BN імітують лляні текстильні матеріали різного кольору. Вони створюють враження свіжості, натуральності та екологічності, і при цьому дуже практичні, довговічні, не вигоряють під впливом світла і є ідеальним настінним покриттям для кухні. Безліч натуральних відтінків палітри колекції дозволяє створити різноманітні інтер'єрні рішення.

Запрошуємо вас ознайомитись з колекцією в каталозі нашого інтернет-магазину oboi.ua. Зверніть увагу на знижки, що діють на шпалери. Бажаємо вам приємних та вигідних покупок.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини