-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери в коридор каталог

21.07.2022

Французький бренд Lutece пропонує чудові шпалери в коридор. Каталог шпалер Bensimon – це поєднання унікальної естетики та практичності, саме те, що потрібно для створення стильного та затишного простору.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі з каталогу Bensimon від Lutece виглядають приголомшливо. Концепція, розроблена дизайнерами бренду просто ідеально підходить для оформлення стін коридору. Наприклад, серед різноманітності дизайнів каталогу ви можете вибрати шпалери з геометричним малюнком та однотонні шпалери, причому кожен варіант візерунка представлений у кількох колірних рішеннях. Оригінальні кольори та їх неординарні поєднання надають шпалерам Bensimon від Lutece особливий шик. З такими шпалерами коридор у будинку створюватиме надзвичайно сприятливе враження, демонструючи почуття стилю та розвинений художній смак господарів.

Шпалери до коридору, каталог Bensimon від Lutece, відносяться до середньої цінової категорії, а ціна шпалер в інтернет-магазині oboi.ua завжди дуже вигідна. Також зверніть увагу на актуальні акційні пропозиції.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини