-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Модні шпалери для передпокою

22.07.2022

Нові дизайни, сучасні матеріали та унікальні фактури. У нашому інтернет-магазині oboi.ua ви можете купити модні шпалери для передпокою провідних світових компаній за мінімальними цінами.

Наприклад, дуже модним варіантом настінних покриттів до передпокою є флізелінові шпалери з каталогу Essentials від бельгійської компанії Decoprint. У каталозі представлені шпалери з різноманітними дизайнами, кожен з яких є концептуальним трендом сучасного інтер'єру. Вибираючи модні шпалери до передпокою, зверніть увагу на графічні дизайни та реалістичні принти в урбаністичному стилі. Ці шпалери виглядають дуже красиво і справді вражають з першого погляду. Палітра малюнка шпалер, витримана у сталевих, графітних та бежевих тонах, підкреслює сучасний характер та сприймається дуже комфортно.

На стінах ці шпалери виглядають красиво та органічно, в чому ви можете переконатися, подивившись на фотографії інтер'єрів, представлені в нашому каталозі. Шпалери Decoprint відрізняються високою якістю, вони довговічні, міцні та світлостійкі.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини