-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери для дитячої кімнати

23.07.2022

Шпалери для дітей від французького бренду Lutece зачаровують із першого погляду. Нова колекція дитячих шпалер Tartine et Chocolat 2 створить у дитячій кімнаті комфортну та добру атмосферу.

У колекції Tartine et Chocolat 2 від Lutece ви можете вибрати чудові шпалери для діток із забавними звірятками, зайчиками, ведмежатами, шпалери у вертикальну смужку, гарні шпалери із зірками. Спокійна світла кольорова гама, ненав'язливі та милі малюнки цих шпалер оточать малюка естетикою з перших днів. Красиві шпалери сприяють формуванню художнього смаку з раннього віку. У кімнаті з такими симпатичними шпалерами буде затишно та спокійно. Tartine et Chocolat 2 від Lutece - це флізелінові шпалери від провідного європейського виробника, щодо якості та безпеки яких ви можете не сумніватися. Компанія гарантує якість своєї продукції та підтверджує це відповідними сертифікатами.

Купити шпалери для дитячої кімнати ви можете в інтернет-магазині oboi.ua. На сайті діє система знижок. Ми забезпечимо вам відмінний сервіс.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини