-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери для коридору

24.07.2022

Чудові шпалери для коридору ви можете вибрати в колекції Rise and Shine виробництва голландської компанії BN. Завдяки унікальним дизайнам та високій якості настінні покриття цього бренду користуються високою популярністю.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі Rise and Shine від BN стануть ідеальним рішенням для стін коридору. Універсальний ненав'язливий і водночас оригінальний дизайн і унікальна фактура цих шпалер прикрасять коридор і створять у ньому гармонійну атмосферу. Шпалери Rise and Shine від BN відрізняються оптимальним співвідношенням ціна-якість. Це буде дуже вигідне придбання у всіх сенсах цього слова. Щоб купити ці чудові шпалери, вам не треба їхати до салону.

Оформити замовлення можна безпосередньо на нашому сайті буквально за кілька хвилин. Це безумовно зручно та оптимально, оскільки економить ваш час, зусилля та кошти. Крім того, консультанти інтернет-магазину дадуть відповідь на всі ваші питання, пов'язані з вибором і покупкою шпалер. Запрошуємо вас перейти до нашого каталогу та ознайомитися з асортиментом шпалер колекції Rise and Shine від BN.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини