-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери до дитячої кімнати нейтральні

25.07.2022

Пропонуємо до вашої уваги чудові шпалери в дитячу кімнату з колекції Smalltalk від провідного виробника з Голландії, компанії BN. У каталозі oboi.uа ви знайдете красиві та якісні шпалери для дітей та підлітків.

Колекція Smalltalk від BN містить широкий асортимент шпалер з різноманітним дизайном, що підходить для дітей різного віку. У ній ви можете вибрати стильні та модні шпалери для хлопчиків та дівчаток. Тематичні малюнки, графічні візерунки, рослинні мотиви, представлені у цій чудовій колекції, мають дуже привабливий вигляд. Тут є світлі та темні шпалери, шпалери з нейтральним дизайном та яскраві трендові настінні покриття. Кожен дизайн унікальний та розроблений спеціально для дітей.

Шпалери в дитячу кімнату Smalltalk від BN відрізняються високою якістю та практичністю. Це вінілові шпалери на основі флізеліну фабричного виробництва, сертифіковані за європейськими стандартами. Вони приємні на дотик, красиві та, що дуже важливо, безпечні для дітей. Купити шпалери в дитячу за мінімальними цінами ви можете просто зараз онлайн на сайті нашого інтернет-магазину oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини