-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери з будиночками для дитячої

11.08.2022

Ну, що за милота! Симпатичні шпалери з будиночками у дитячу з французької колекції Caselio Pretty Lili виглядають настільки чарівно та стильно, що просто очей не відірвати!

У колекції Caselio Pretty Lili представлені чудові шпалери для дітей, які наповнять кімнату комфортом та гармонією. Наприклад, світлі шпалери з картою світу та назвами країн та міст. Малюнки шпалер з колекції Caselio Pretty Lili дають дітям можливість фантазувати та мріяти, вони переносять їх у чудовий казковий світ, повний добра та пригод. Доповнити шпалери з малюнком у дитячу, наприклад, шпалери з будиночками, можна однотонними шпалерами компаньйонами або підходящими за кольором та дизайном шпалерами з цієї колекції. Вибрати ідеальне поєднання шпалер вам допоможе онлайн сервіс підбору шпалер на нашому сайті oboi.ua.

Паперові шпалери з будиночками в дитячу колекцію Caselio Pretty Lili екологічні, оскільки виготовлені з натурального матеріалу, що дозволяє стінам дихати, а всі матеріали, що використовуються у виробництві колекції, безпечні для здоров'я дітей.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини