-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Як визначитися із вибором шпалер?

04.09.2022

У нашому інтернет-магазині oboi.ua шпалери представлені у дуже широкому асортименті. Як не загубитися в цьому величезному розмаїтті? Як визначитися із вибором шпалер?

Вибираючи шпалери, насамперед слід зважати на призначення приміщення. Наприклад, ви хочете шпалери для кухні або коридору, шпалери для вітальні, спальні, шпалери для дитячої кімнати або кімнати підлітка. Потім варто скласти цілісну картину інтер'єру. Дайте відповідь собі на запитання: якому стилі ви хочете його оформити. Можливо вам потрібні сучасні шпалери або шпалери в класичному стилі або шпалери в стилі лофт. Далі вибираєте дизайн та колір шпалер на свій смак. Багато колекцій шпалер пропонують кілька варіантів кольору для того самого дизайну. Фото інтер'єрів у нашому каталозі допоможуть вам уявити, як виглядають вибрані шпалери на стіні.

При виборі шпалер рекомендуємо користуватися системою фільтрів на нашому веб-сайті. Ви можете встановити такий параметр як виробник, матеріал, ціна шпалер. І найголовніше, купуючи шпалери в нашому інтернет-магазині, ви можете бути впевнені у їхній якості, тому що ми пропонуємо шпалери від відомих європейських компаній.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини