-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Метрові шпалери купити

07.09.2022

Що таке метрові шпалери, їх переваги та особливості, як правильно вибрати і де метрові шпалери купити? Сьогодні ми відповімо на ці запитання.

Одним із важливих параметрів шпалер є їхня ширина. Як правило, ширина рулону становить 53 см. Однак у продажу зустрічаються шпалери шириною 1 м 06 см. Такі шпалери називають метровими. Метрові шпалери естетично виглядають на стінах завдяки тому, що при їх наклеюванні виходить менше стиків між рулонами. Відповідно настінне покриття виглядає акуратнішим. Метрові шпалери дозволяють заощадити час і зусилля на припасуванні візерунка. Для новачка поклейка метрових шпалер може бути трохи складною через незвичні габарити полотна шпалер. Однак на практиці працювати з метровими шпалерами не так уже й складно. Метрові шпалери ідеальні для просторих кімнат зі стінами без виступів та заглиблень.

Багато виробників випускають колекції метрових шпалер. Наприклад, метрові шпалери є в колекції Composition XL від компанії Rasch. Вибрати та купити метрові шпалери можна в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини