-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери до зали світлі

09.09.2022

Прекрасні стильні інтер'єри, наповнені світлом та гармонією. Це реальність, яку допоможуть створити світлі шпалери у зал із нової колекції Bensimon від французької компанії Lutece.

Колекцію шпалер Bensimon від Lutece відрізняє стильний дизайн, збалансоване та виразне поєднання відтінків. У ній ви знайдете красиві світлі шпалери в зал, які прикрасять стіни та буквально перетворять кімнату. Світлі шпалери в зал виглядають привабливо та свіжо. Вони створюють у приміщенні ефект простору, збільшують візуально розміри кімнати. Світлі шпалери є чудовим фоном для меблів та декоративних елементів інтер'єру. Вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Bensimon від Lutece відрізняються високою якістю. Вони виготовлені за високими внутрішніми стандартами компанії-виробника зі світовим ім'ям та повністю відповідають європейським вимогам до якості та безпеки настінних покриттів.

Придбати красиві та модні світлі шпалери у зал ви можете у нашому інтернет-магазині oboi.ua. У нас найвигідніша ціна шпалер.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини