-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Як скомбінувати шпалери у залі?

12.09.2022

Одним із прийомів створення модних та естетичних інтер'єрів є комбінування шпалер. Як поєднувати шпалери в залі, щоб створити гармонійний і красивий інтер'єр?

Виробники шпалер передбачають таку можливість і включають у колекції шпалери, що відмінно поєднуються між собою. Наприклад, у колекції Tailor від голландської компанії BN представлені шпалери з малюнком та однотонні шпалери, які чудово доповнюють одна одну. За допомогою комбінування шпалер можна розставити візуальні акценти в залі, виділити функціональні зони, наголосити на красі меблів або декоративних елементів інтер'єру. Комбінувати шпалери можна виходячи із збалансованості дизайнів, кольорів, фактур. Цікаво виглядають поєднання, збудовані на яскравому контрасті. Щоб не помилитися у підборі шпалер, рекомендуємо вам скористатися спеціальним онлайн-сервісом на нашому сайті oboi.ua.

Вибрати та купити шпалери за найвигіднішими цінами ви можете в інтернет-магазині oboi.ua. Це дуже зручно, тим більше що на сайті пропонується система знижок і діють спеціальні пропозиції, які допоможуть заощадити фінансові ресурси.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини