-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Купити шпалери Київ метрові

15.09.2022

Метрові шпалери від німецького виробника Marburg забезпечать ідеальний вигляд стін вашого будинку. Колекція шпалер Villa Lombardi надає широкі можливості для створення сучасних гармонійних інтер'єрів.

Модні дизайни та чудові фактури цих шпалер додадуть вашому будинку стиль та комфорт. Вінілові шпалери на флізеліновій основі метрової ширини з колекції Villa Lombardi стануть чудовим рішенням для оформлення спальні, вітальні, кухні, передпокою, коридору, студії. Ширина рулону шпалер становить 1 м 06 см. Це вдвічі більше за стандартну ширину. Які переваги у метрових шпалер? По-перше, метрові шпалери дозволяють обклеїти стіни з мінімальною кількістю стиків між полотнами, забезпечуючи тим самим естетичність настінного покриття. По-друге, за один раз покривається велика площа, а отже, ремонт рухається швидше. Метрові шпалери оптимальні для обклеювання широких стін без заглиблень та виступів.

Купити шпалери Київ метрові ви можете в інтернет-магазині oboi.ua. На фото у нашому каталозі ви можете подивитись як виглядають вибрані шпалери на стінах.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини