-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Красиві шпалери купити в Києві

18.09.2022

Де купити гарні шпалери у Києві? Найзручніший і вигідний спосіб, це онлайн покупка в інтернет-магазині oboi.ua. У нас величезний вибір та краща ціна шпалер для стін.

У нашому каталозі представлений широкий асортимент шпалер для зали, спальні, кухні, холу, коридорів. Ви можете знайти шпалери для будь-якого приміщення вашого будинку або офісу. Ми пропонуємо шпалери виробництва відомих світових фабрик настінних покриттів, які залучають до створення своїх колекцій найкращих дизайнерів, мають сучасні виробничі потужності та гарантують відмінний зовнішній вигляд та високу якість своєї продукції. Вам немає жодної необхідності їздити по магазинах, салонах та ринках у пошуках відповідних шпалер. Купити гарні шпалери у Києві ви можете, не виходячи з дому, буквально за кілька кліків.

До ваших послуг на сайті зручна система пошуку за ціною, кольором, дизайном, виробником та іншими характеристиками шпалер, корисні сервіси порівняння та підбору компаньйонів, швидкий пошук відповідних варіантів, якісні фото шпалер та інтер'єрів, консультації наших фахівців, найкраща ціна на шпалери, знижки та Спеціальні пропозиції.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини