-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Купити шпалери в зал метрові

19.09.2022

Бажаєте, щоб у вашому залі були гарні стіни з ідеальним покриттям? Втілити це бажання вам допоможуть метрові шпалери. Придбати метрові шпалери в зал ви можете у нашому інтернет-магазині oboi.ua.

Подивіться яке розмаїття метрових шпалер пропонує колекція Villa Lombardi від німецького бренду Marburg. Оригінальною концепцією колекції є трендові відтінки найелегантніших кольорів сіро-зелено-блакитної палітри. Ці шпалери прикрасять стіни зали та стануть чудовим фоном для меблів та декоративних елементів інтер'єру. Особливістю метрових шпалер є те, що вони вдвічі ширші за звичайні. Це забезпечує велику площу покриття цілісним полотном. А значить, на стіні буде менше швів між шпалерами, і загалом вигляд стін буде більш обережним.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Villa Lombardi від Marburg відрізняються високою якістю, характерною для всієї продукції цього бренду. Зверніть увагу на найвигідніші ціни на шпалери, що діють на сайті oboi.ua. Бажаємо вам гарної покупки шпалер для ідеального ремонту.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини