-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери у дитячу кімнату дівчинці

29.09.2022

Прикрасьте кімнату дочки гарними шпалерами. Подивіться, які чарівні шпалери в дитячу кімнату випустив німецький виробник AS Creation.

Колекція The Bos містить неймовірно милі шпалери у приємній кольоровій гамі. Ніжні квіткові візерунки, листя і ягоди - це саме те, що підкорить серце будь-якої молодої леді. У кімнаті з такими шпалерами почуваєшся немов у казковому саду, в якому виконуються бажання. Це просто ідеальні шпалери у дитячу кімнату дівчинці. Вони створюють затишну, екологічну та добру атмосферу. Красиві шпалери у дитячій з раннього віку формують тонкий естетичний смак.

Шпалери з колекції The Bos від AS Creation характеризуються високою якістю і відрізняються недорогою ціною. Це оптимальне поєднання, особливо у сьогоднішніх життєвих реаліях. З такими шпалерами ви освіжите інтер'єр, зробите відмінний ремонт та не витратите більше, ніж планували. Придбати шпалери в дитячу дівчинку вигідно ви можете просто зараз на нашому сайті oboi.ua. Ми запрошуємо вас вибрати красиві шпалери для дому без клопоту та витрат.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини