-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери до спальні метрові купити

02.10.2022

Як швидко та красиво оформити стіни спальні? Пропонуємо до вашої уваги метрові шпалери в спальню з колекції Villa Lombardi німецького виробника Marburg.

Завдяки подвоєній ширині ці метрові шпалери покривають за один раз удвічі більшу поверхню стіни, а значить ремонт піде швидше та ефективніше. Там, де знадобиться чотири рулони звичайних шпалер, метрових потрібно всього два рулони при однаковій довжині полотна в рулоні. Поклейка широких шпалер займає менше фізичних ресурсів, адже щоб їх поклеїти від стелі до підлоги, на драбину доведеться підніматися вдвічі рідше, ніж при роботі зі звичайними шпалерами. І підганяти візерунок при стикування рулонів на стіні треба рідше, а самих швів між рулонами буде менше. Тому стіни, обклеєні метровими шпалерами, виглядають акуратнішими.

На нашому сайті oboi.ua ви можете купити шпалери для спальні онлайн за найвигіднішою ціною. Зверніть увагу на знижки та акційні пропозиції. Якщо у вас виникнуть питання щодо придбання шпалер, наші консультанти із задоволенням дадуть відповідь на них.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини