-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Сучасні шпалери в залі

14.10.2022

Сучасні шпалери в зал з колекції The Bos торгової марки AS Creation різноманітні, і кожен із дизайнів шпалер, представлених у цій колекції справляє найкраще враження.

Насичені багаті та в той же час модні кольори, трендові дизайни у ​​різноманітності стилів, якісне виробництво цих шпалер роблять їх ідеальним рішенням для ремонту залу. У колекції ви можете вибрати шпалери під цеглу, шпалери з квітковими принтами, шпалери з тривимірним малюнком, шпалери під мармур та текстиль, однотонні шпалери. Кожен візерунок унікальний, деякі дизайни представлені в кількох кольорах. Ви можете комбінувати шпалери з малюнком та однотонні шпалери. Окремо

необхідно сказати про якість шпалер. Це вінілові шпалери на флізеліновій основі, практичні та довговічні. Вони чудово виглядають на стінах, легко клеяться, не вигоряють під дією сонячного світла. Такі шпалери забезпечують чудове настінне покриття на роки. Купити якісні та красиві сучасні шпалери в зал ви можете онлайн, зробивши замовлення в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини