-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Світлі шпалери для стін

21.10.2022

Світлі шпалери для стін універсальні і тому завжди користуються високою популярністю та попитом. Вони чудово виглядають на стінах і створюють приємну обстановку у приміщенні.

Однак, щоб справити сприятливе враження, світлі шпалери мають бути гарної якості, інакше замість позитивного ефекту можна отримати зворотну реакцію. У нашому інтернет-магазині oboi.ua ми пропонуємо купити шпалери, в якості яких ми впевнені на 100%. Це настінні покриття від провідних світових виробників, які забезпечують сертифікацію своєї продукції та пропонують модні та красиві колекції шпалер для дому та офісу.

Вибираючи світлі шпалери, зверніть увагу на колекцію GranDeco Illusion (Бельгія). Шпалери цього каталогу дуже добре і дорого виглядають на стіні. При цьому ціна шпалер є вигідною. Врахуйте, що це метрові шпалери, і один рулон таких шпалер відповідає двом звичайним рулонам. Також діє система знижок та спеціальних пропозицій. Проконсультуємо з усіх питань, що стосуються вибору та купівлі шпалер у нашому інтернет-магазині.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини