-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Гарні шпалери в вітальні

26.10.2022

Хочете поклеїти красиві шпалери у вітальню? На нашому сайті oboi.ua є чудові німецькі вінілові шпалери на флізеліновій основі Marburg City Glam.

Шпалери з каталогу City Glam від Marburg приваблюють модним геометричним дизайном, ефектною фактурою та приємною кольоровою гамою. Вони чудово виглядають на стіні, освіжають інтер'єр і справляють гарне враження. Колекція шпалер Marburg City Glam дозволить красиво оформити вітальню. Це метрові шпалери. Вони забезпечують акуратне покриття поверхні стінок за рахунок подвоєної ширини. Ця особливість дозволяє мінімізувати кількість стиків шпалер на стіні. При цьому візерунок виглядає особливо вражаюче. Шпалери виготовлені із дотриманням усіх європейських вимог. Вони якісні, безпечні та довговічні. Такі шпалери не вимагатимуть заміни дуже довгий час. Придбати гарні шпалери у вітальню ви можете у нашому інтернет-магазині oboi.ua.

На нашому сайті найвигідніші ціни, найкращі умови купівлі шпалер та відмінний сервіс. Запрошуємо вас відвідати наш каталог та вибрати красиві шпалери у вітальню.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини