-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Найкращі шпалери для залу

10.12.2022

Вибираєте найкращі шпалери для зали? Пропонуємо до вашої уваги колекцію шпалер Loft Superior виробництва німецької компанії Marburg.

Компанія Marburg – визнаний у всьому світі виробник шпалер високого рівня якості та дизайну. Настінні покриття цієї торгової марки безпечні, довговічні, практичні та завжди актуальні, оскільки компанія регулярно оновлює асортимент продукції та залучає до розробки шпалер кращих фахівців, дизайнерів та технологів. Тому, якщо ви шукаєте найкращі шпалери для залу, шпалери з Marburg саме те, що вам потрібно. Зверніть увагу на однотонні шпалери з текстурним дизайном із колекції Loft Superior. Приємна палітра натуральних відтінків сірого, бежевого, пісочного кольорів виглядає дорого та гармонійно. Такі шпалери привнесуть презентабельність в інтер'єр залу, зроблять його красивим, солідним і трендовим. Loft Superior від торгової марки Marburg – це

вінілові шпалери на флізеліновій основі метрової ширини. Придбати кращі шпалери для зали ви можете у нашому інтернет-магазині oboi.ua. У нас зараз діють дуже вигідні цінові пропозиції.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини