-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нейтральні шпалери для вітальні

06.03.2023

Безпрограшним варіантом оформлення інтер'єру є нейтральні шпалери для вітальні. Такі настінні покриття можна знайти в колекції Myriad від торгової марки GranDeco.

Нейтральні шпалери стануть ідеальним фоном для будь-яких меблів, до них легко підібрати предмети декору, домашній текстиль, штори. На відміну від трендових дизайнів, такі шпалери поза часом вони будуть актуальні завжди, і в цьому їх незаперечна перевага. Як зовнішній вигляд, так і якість шпалер виробництва компанії GranDeco бездоганні.

Це довговічні високоякісні настінні покриття, які будуть виглядати чудово протягом усього довгого часу. Їм не страшне ні яскраве сонячне світло, ні перепади вологості та температури, поверхня шпалер не деформується в процесі експлуатації та легко очищається вологою губкою.

У колекції Myriad від GranDeco ви знайдете шпалери широкого спектру кольорів, тому вибрати та купити шпалери на свій смак не складе труднощів. Гарні, якісні шпалери нейтрального забарвлення ідеальні як з практичного, так і з естетичного боку. Вони підійдуть до будь-якого стилю інтер'єру.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю

2023

Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини