-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Спокійний, світлий інтер'єр зі шпалерами

07.03.2023

Створити атмосферу, в якій завжди комфортно знаходитися, допоможе спокійний світлий інтер'єр зі шпалерами колекції Decoprint Essentials (Бельгія).

Голландський бренд настінних покриттів Decoprint відомий у всьому світі. Шпалери під його торговою маркою стали синонімом естетичності та якості, тому вони завжди користуються високою популярністю. Дизайн шпалер естетичний і відрізняється тонким смаком та стилем. Світлі шпалери створюють відчуття гармонії та свіжості, вони справляють винятково сприятливе враження.

Шпалери у світлій палітрі мають ще одну чудову властивість, обумовлену їх кольором. Зокрема, за допомогою таких шпалер можна візуально коригувати простір, оскільки світлі відтінки настінних покриттів начебто розсувають стіни, зорово збільшуючи приміщення. Тому їх можна ефективно використовувати у темних та маленьких кімнатах, яким хочеться додати краси та затишку.

Шпалери з колекції Decoprint Essentials справляють гармонійне враження. І якість у них відмінна. Це світлостійкі, зносостійкі, екологічні настінні покриття. Придивіться до них уважно. І зверніть увагу на ціну, ціна шпалер у нашому інтернет-магазині є надзвичайно вигідною.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю

2023

Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини