-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Світла та лаконічна кухня зі шпалерами

09.03.2023

Оформлення яскравої та лаконічної кухні за допомогою шпалер може стати захопливим і захоплюючим процесом. Ось кілька порад, які допоможуть вам створити красивий і функціональний простір:

Вибирайте світлу колірну палітру: Світла колірна палітра допоможе створити на кухні яскраве і повітряне відчуття. Виберіть білий, світло-сірий або блідо-блакитний колір для стін, шаф і стільниць.

Використовуйте шпалери як акцент: Шпалери можуть стати чудовим способом надати кухні текстуру і візерунок. Подумайте про те, щоб використовувати їх як акцентну стіну за плитою або як задню стінку.

Виберіть простий візерунок: Щоб ваша кухня виглядала чистою і незахаращеною, вибирайте шпалери з простим і мінімалістичним малюнком. Добре підійде геометричний або квітковий візерунок на світлому тлі.

Змішуйте і поєднуйте текстури: Змішування і поєднання текстур може надати кухні інтерес, не перевантажуючи її. Поєднуйте шпалери з гладкою стільницею або грубим дерев'яним столом.

Вибирайте шпалери, що легко миються: Кухні можуть бути брудним місцем, тому вибирайте шпалери, які легко мити. Хорошими варіантами є вінілові або шпалери, що миються.

Дотримуйтесь мінімалізму: Яскрава і лаконічна кухня має бути мінімалістичною в дизайні. Уникайте захаращення стільниць великою кількістю приладів і декоративних елементів.

Освітлення: Переконайтеся, що ваша кухня добре освітлена: достатньо природного світла вдень і хороший план штучного освітлення ввечері. Хороше освітлення може істотно вплинути на загальний вигляд і відчуття кухні.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю

2023

Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини