-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Сміливі, яскраві смуги, чудовий вибір для дитячих кімнат!

25.03.2023

Сміливі, яскраві смуги - чудовий спосіб додати енергії та пожвавлення в дитячу кімнату. Ось кілька прикладів і порад щодо їх використання:

Вибирайте яскраві кольори: Смуги часто асоціюються зі сміливими і яскравими кольорами. Розгляньте можливість використання шпалер зі смужками у відтінках рожевого, блакитного, зеленого, жовтого або помаранчевого, щоб створити грайливу і веселу атмосферу.

Координуйте з постільною білизною та аксесуарами: Узгодьте кольори шпалер з постільною білизною та аксесуарами в кімнаті. Це допоможе створити цілісний образ і об'єднати кімнату.

Використовуйте як акцент: Розгляньте можливість використання смугастих шпалер як акцентної стіни або на одній ділянці стіни, доповнивши яскравими або пастельними компаньйонами з колекції. Це може створити цікаву фокусну точку, не перевантажуючи простір.

Грайте з масштабом: Смуги можуть бути різного масштабу, від тонких і ніжних до товстих і сміливих. Під час вибору масштабу смуг враховуйте розмір кімнати і габарити меблів.

Використовуйте вертикальні або горизонтальні смуги: Вертикальні смуги можуть зробити кімнату вищою, а горизонтальні - ширшою. При виборі напрямку смуг враховуйте планування кімнати і ефект, якого ви хочете досягти.

Пам'ятайте, що сміливі, яскраві смужки можуть надати дитячій кімнаті багато енергії та пожвавлення. Отримуйте задоволення, експериментуючи з різними кольорами, шириною і фактурами, щоб створити унікальну атмосферу для вашої дитини.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю

2023

Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини