-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Світлі шпалери як засіб збільшити простір.

17.04.2023

Використання світлих шпалер на стінах - чудовий спосіб створити ілюзію більшого простору. Ось кілька прикладів і порад щодо використання світлих шпалер для збільшення кімнати:

Вибирайте світлі тони. Вибирайте шпалери світлих нейтральних кольорів, таких як білий, кремовий або блідо-сірий. Ці кольори відбивають більше світла і роблять кімнату світлішою і просторішою.

Використовуйте монохромну схему кольору. Монохромна колірна схема, в якій використовуються різні відтінки одного і того ж кольору, може створити відчуття безперервності та зробити кімнату цілішою. Вибирайте шпалери світлого відтінку того ж кольору, що меблі та аксесуари в кімнаті.

Вибирайте шпалери із тонким малюнком. Використання шпалер з тонким малюнком, наприклад, у світлу смужку або з дрібним геометричним малюнком допоможе створити ілюзію більшого простору, не перевантажуючи кімнату.

Подумайте про вертикальний візерунок: використання шпалер з вертикальним малюнком, наприклад смугастим, може зробити кімнату вищою та просторішою. Щоб створити такий ефект, виберіть світлі шпалери з тонкими вертикальними смужками.

Використовуйте шпалери на акцентній стіні. Використання світлих шпалер на одній акцентній стіні допоможе створити ілюзію глибини та зробити кімнату більш просторою. Вибирайте шпалери зі світлим, витонченим малюнком, щоб не перевантажувати простір.

Використання світлих шпалер на стінах – ефективний спосіб створити ілюзію більшого простору. Вибір світлих тонів, тонкий малюнок та монохромна колірна гама допоможуть зробити кімнату більш просторою та привабливою.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю

2023

Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини