-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери для кімнат із достатнім природним освітленням.

21.04.2023

Кімнати з достатнім природним освітленням дають можливість використовувати шпалери сміливіших кольорів і малюнків. Ось кілька прикладів шпалер, які підійдуть для приміщень з достатнім природним освітленням:

Яскраві, сміливі кольори: у кімнаті з великою кількістю природного світла можна використовувати яскравіші та сміливіші кольори на стінах. Подумайте про шпалери яскравого кольору, наприклад, темно-синього або насиченого зеленого, щоб додати інтерес простору.

Великі візерунки: у кімнаті з достатнім природним освітленням можна розміщувати більші візерунки на стінах. Розгляньте шпалери з великим квітковим або геометричним візерунком.

Металеве оздоблення. Металеві шпалери можуть створювати мерехтливий ефект у кімнаті з великою кількістю природного світла. Шукайте шпалери з тонкою металевою обробкою, щоб надати стінам глибини та інтересу.

Текстурованою шпалери. Текстуровані шпалери можуть додати глибини та інтересу кімнаті з достатньою кількістю природного світла. Розгляньте шпалери з тканинним або лляним оздобленням для природного вигляду або з текстурованим металевим оздобленням для більш сучасного вигляду.

При виборі шпалер з достатнім природним освітленням ви можете розглянути сміливі кольори, великі візерунки, металеву обробку, текстуровані шпалери. Ці варіанти можуть допомогти створити візуально цікавий простір, що використовує природне освітлення.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю

2023

Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини