-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Ці шпалери підійдуть для відображення індивідуальності та стилю.

25.04.2023

Шпалери можуть стати чудовим способом відобразити індивідуальність та стиль в інтер'єрі. Ось кілька варіантів шпалер, на які варто звернути увагу:

Сміливі та барвисті візерунки: якщо ви хочете заявити про себе своїми шпалерами, розгляньте сміливі та барвисті візерунки. Це можуть бути великі квіткові принти, геометричні або абстрактні візерунки. Виберіть малюнок та кольорову гаму, які відповідають вашому особистому стилю.

Металеві шпалери: металеві шпалери, такі як золото чи срібло, можуть додати простору нотку гламуру та вишуканості. Подумайте про металеві шпалери з тонким малюнком, наприклад, з текстурованим оздобленням, щоб створити унікальний та індивідуальний вигляд.

Текстуровані шпалери. Текстуровані шпалери, такі як трав'яна тканина або штучна шкіра можуть додати простору глибини та інтересу, а також відобразити ваш особистий стиль. Виберіть текстуру, яка відповідає вашій особистій естетиці та доповнює інші елементи у просторі.

В цілому, при виборі шпалер, що відображають вашу індивідуальність та стиль, зверніть увагу на сміливі та барвисті візерунки, металік, текстуровані шпалери та дизайн. Виберіть шпалери, які говорять про вашу особисту естетику та доповнюють інші елементи у просторі.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю

2023

Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини