-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери вибрати у кімнату новонародженого?

05.05.2023

При виборі шпалер для кімнати новонародженого важливо віддати перевагу безпеці, комфорту та заспокійливій атмосфері. Ось кілька прикладів і порад про те, який тип шпалер вибрати:

Нетоксичні матеріали: Вибирайте шпалери, виготовлені з нетоксичних матеріалів та не містять шкідливих хімічних речовин. Це допоможе забезпечити безпечну для дитини якість повітря у кімнаті.

М'які кольори: М'які та заспокійливі кольори, такі як блідо-блакитний, зелений, рожевий або жовтий, можуть створити в кімнаті заспокійливу атмосферу. Пастельні тони – популярний вибір для дитячих кімнат.

Прості візерунки: Уникайте складних і насичених візерунків, які можуть бути надто збуджуючими для новонародженого. Прості та ніжні візерунки, такі як горошок, смужки або хмари, можуть створити грайливу та водночас заспокійливу атмосферу.

Важливо створити в кімнаті новонародженого комфортну та спокійну обстановку, приділяючи особливу увагу безпеці та благополуччю. Не забувайте завжди дотримуватися інструкцій виробника з поклейки шпалер та догляду за ними.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю

2023

Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини