-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Швидкий ремонт зі шпалерами для стін.

06.05.2023

Кількість часу, необхідна для перетворення простору за допомогою шпалер, залежить від різних факторів, таких як розмір приміщення, обсяг необхідної підготовки та тип використовуваних шпалер. Однак, як правило, поклейка шпалер може бути завершена за відносно короткий час порівняно з іншими видами ремонту .

Для невеликої кімнати, такої як кухня або спальна кімната, встановлення шпалер може зайняти лише кілька годин після підготовки стін. Оформлення великої кімнати, такої як вітальня або кімната-студія, може зайняти кілька годин так і навіть цілий день.

Однією з переваг використання шпалер для перетворення простору є те, що їх часто можна поклеїти лише за кілька годин, залежно від складності поклейки та розміру приміщення. Це означає, що ви можете радикально змінити свій простір за відносно короткий проміжок часу в порівнянні з іншими проектами реконструкції, такими як фарбування або декоративна штукатурка.

Звичайно, фактичний час, необхідний для перетворення простору за допомогою шпалер, залежатиме від конкретних умов поклейки та рівня досвіду маляра.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю

2023

Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини