-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери для стін поклеїти може навіть новачок!

09.05.2023

Новачок може навчитися клеїти шпалери для стін за допомогою деяких основних інструментів та прийомів. Хоча поклейка шпалер може бути трохи складним і трудомістким, це не надто складно для тих, хто готовий вчитися і не поспішати.

Ось кілька порад для новачків, які хочуть спробувати поклейку шпалер:

Почніть з невеликої, простої кімнати: якщо ви ніколи раніше не клеїли шпалери, краще почати з маленької простої кімнати. Це дасть можливість попрактикуватися в техніці, не займаючись великим і складним простором.

Зберіть необхідні інструменти та матеріали: вам знадобляться шпалери, клей для шпалер, пензель або валик для шпалер, лінійка або рівень, універсальний ніж чи ножиці, олівець та інструмент для розгладження шпалер.

Виміряйте та обріжте шпалери: виміряйте висоту та ширину кожної стіни, яку ви плануєте обклеїти шпалерами, та додайте кілька додаткових сантиметрів до кожного вимірювання, щоб забезпечити обрізання. Наріжте шпалери смугами, довжина яких трохи перевищує висоту стіни. Вкажіть верх і низ смуг, щоб не переплутати надалі.

Нанесіть клей для шпалер: дотримуйтесь інструкцій виробника, щоб змішати клей для шпалер. Нанесіть клей або валик тонким рівномірним шаром на зворотний бік шпалер.

Поклейте шпалери: починаючи з одного кута стіни, акуратно вирівняйте верхній край шпалер зі стелею. Розгладьте шпалери руками або інструментом для розгладжування шпалер, працюючи зверху вниз і розгладжуючи будь-які бульбашки повітря або зморшки.

Обріжте края: використовуйте лінійку або рівень та універсальний ніж чи ножиці, щоб обрізати надлишки шпалер із країв стіни.

Повторіть для кожної лінії: повторіть процес для кожної лінії шпалер, стежачи за тим, щоб малюнок на швах збігався.

За наявності практики та терпіння навчитися клеїти шпалери на стіни може кожен. Просто не поспішайте і уважно дотримуйтесь інструкцій!




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю

2023

Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини