-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Осінь 2020 - Тренди в нових колекціях шпалер

У нас є все різноманіття останніх колекцій, що випускаються фабриками, і, звичайно, всі нові колекції завжди на вістрі моди і максимально затребувані в інтер'єрах.

Давайте подивимося на нові колекції під кутом трендових кольорів, які будуть актуальні восени 2020 року, і створимо навігаційну карту по ним.

Авторитетні провісники модних відтінків говорять нам, що популярними восени 2020 будуть: м'ятні відтінки, лавандові відтінки, бежеві відтінки, насичений блакитний, яскравий рожевий.

М'ятні відтінки

Всі кольори від свіжої м'яти до насиченої бірюзи.



Лавандові відтінки

Палітра лавандових відтінків актуальна завжди і для всіх кімнат, але Восени 2020 це ще й один з трендових відтінків. Використовувати можна як легкі відтінки, так і більш складні, наповнені більш сильним пігментом.



Бежеві відтінки

Популярні всі Бежеві відтінки від світлих до майже коричневих, але найбільш вигідно в інтер'єрі виглядають насичені відтінки ближче до кольору шкіри верблюда, теплі і щільні, десь з натяком на золото. Ось деякі із зразків шпалер в нових колекціях, які не тільки підходять під сучасних вимог до інтер'єру, але і будуть актуальними довгий час.



Класичний синій

Класичний синій став головним кольором 2020 року, а його відтінок, Насичений блакитний, дуже вдало мігрував в інтер'єри; можна поєднувати декілька відтінків в одному інтер'єрі, це виглядає дуже актуально і динамічно, і підійде активним людям.



Яскравий рожевий

Яскравий рожевий - специфічний відтінок для інтер'єру, його часто використовують в дитячих кімнатах, тому традиційно цей відтінок зустрічається саме в дитячих каталогах. Також рожевий використовують для створення унікального, дуже ніжного жіночного інтер'єру.






Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю