-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Осінь 2021 - Тренди в нових колекціях шпалер

З усіх трендових відтінків осені 2021 здивував достаток теракотових відтінків, при чому здивувало саме те, чому так мало останнім часом цьому відтінку приділялося уваги, чудові дизайни і однотони. Решта відтінків швидше збереглися і закріпилися із трендів попередніх періодів, може злегка змінивши светлоту.

Головні відтінки і візерунки в нових колекціях шпалер сезону осінь-зима 2021-2022.

Теракотовий

На подіуми впевнено виходить червоний колір, з явним натяком зміцниться в трендах 2022, ну а в інтер'єри проникає благородний і близький червоному теракотовий відтінок. Теракотовий більш спокійний і затишний ніж червоний, тому в інтер'єри дизайнери обрали саме його, нові колекції осені 2021 удосталь представлені відтінками теракота з приголомшливими дизайнами і фонами.



Бежевий

Бежевий відтінок був, є і буде в трендах, найпопулярніший відтінок представлений в колекціях шпалер осені 2021. У нових колекціях ви маєте можливість купити не тільки однотонні бежеві шпалери, але і дизайни в трендових зараз стилях - флористичні і колоніальні дизайни чекають вас в колекціях шпалер 2021-2022. Але якщо все ж ви шукайте однотон, зверніть увагу на фонові шпалери з ненав'язливим дизайном шеврон, дуже елегантно.



Синій

Синій відтінок представлений в колекціях осені 2021 у великому спектрі, від бірюзового до глибоких синіх відтінків. Вибір дійсно радує око, тут представлені тільки одиниці з новинок, відвідайте наші салони і розширте можливості вашого вибору майже до безкінечності)



Жовтий

Жовтий відтінок закріпився в трендах, його теплий спектр сприятливо позначається на інтер'єрах. Він чудово доповнює дизайни шпалер з додатковим синіми кольорами, а так само відмінно оживляє сірий.



Рожевий

Разом з тим як в тренди потрапили флористика та квіткові дизайни, рожевий міцно закріпився разом з ними. Ніжний, чуттєвий відтінок чудово доповнює інстерьери кімнат, роблячи їх затишними і жіночними.



Білий

Білий колір в дизайні використовують коли хочуть більше світла, простору і легкості. Мабуть, у зв'язку з тим що останні роки ми багато часу проводимо вдома через карантин, потреба в світлому просторі вилилася в тренд. У колекціях шпалер осені 2021 багато прекрасних як матових так і відбиваючих світло білих шпалер. Так само є контраст з чорним, якщо хочеться світлого, але при цьому структурного і графічного дизайну.



Бузковий

Розкішними зеленими відтінками різних тональностей рясніють колекції шпалер осені 2021. Зелений колір в інтер'єрі здатний на багато що: темний - створити камерність, відтінки середніх тональностей - пожвавити і облагородити приміщення, а світлі відтінки зеленого здатні розширити простір і додати повітря.



Сірий

Сірий колір останнім часом постійно виходить в тренди, тому що ми навчилися правильно використовувати його нейтральність. Сірий не означає похмурий і нудний, сірий означає нескінченність можливостей інтер'єру, маленькі акценти жовтого або зеленого, рожевого або помаранчевого "запалять" ваш інтер'єр, але тільки завдяки тому що основою буде сірий. Тому він в трендах і за нашими прогнозами надовго, сірий представлений в колекціях осені 2021 не тільки однотонними, але і відразу готовими рішеннями в дизайнах з додатковими кольорами.






Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю