-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Тренди в шпалерах на 2022 рік

Якщо всі шпалери у нових колекціях 2022 розділити на групи, в основному ми бачимо різноманітність: металевих відтінків що відбивають світло, насичені зелені, теракотові, жовті та пастельні відтінки. З текстур все більш популярні, і це відбивається на трендах 2022, більш рельєфні, тактильно приємні фактури. Малюнки на шпалерах починають більше йти від геометрії, яка панувала останні роки, у м'якіші круглі форми. При цьому не спадаюча популярність природних мотивів, у нових шпалерах 2022 представлена ​​ще більш витонченими візерунками із зображенням природи та квітів.

Головні відтінки і візерунки в нових колекціях шпалер 2022.

Нюанси металу - гармонія тепла та гламуру.

Нюанси металу завжди створюють благородну атмосферу. Влучне освітлення посилює цей ефект, і металеві відтінки починають сяяти.



Бежевий, затишний відтінок – як баланс в інтер'єрі.

Бежевий відтінок створює баланс та можливість розвинути інтер'єр у різні тематичні історії. Але все ж таки ми радимо поєднувати бежевий з натуральними відтінками, для більшої гармонії простору.



Синій розкривається в симфонії простору.

Синій відтінок у колекціях 2022 року простежується як в однотонних шпалерах, так і в дизайнах. Він гармонійний і глибокий, що дозволяє зробити з його допомогою акцент в інтер'єрі.



Жовтий, сонячний та теплий.

Сонячний і затишний, як маленьке курча. Жовтий відтінок у колекціях шпалер 2022 покликаний привнести в інтер'єри гармонію теплоти та сонячного світла.



Теракотовий – затишне рішення.

Теракотовий відтінок, затишний як улюблений теплий шарф, в якому так приємно ховатися від поганої погоди. В інтер'єрі теракотовий створює відчуття захищеності та сили.



Біло-блакитний, небесний повітряний відтінок.

Завжди є інтер'єри, які просто вимагають повітрянності та легкості, як маленькі діти солодку вату, і саме для таких інтер'єрів у колекціях 2022 року величезний вибір таких шпалер.



Соковитий зелений.

Уявіть, що зараз не грудень, а квітень, все навколо пахне і соковита зелена трава і зелень рослин наповнює простір все більше і більше з кожним днем. Саме цю всепоглинаючу силу соковитого зеленого відтінку дизайнери намагалися передати до колекції шпалер 2022 року.



Сірий колір в інтер'єрі як старий друг, який може безтурботно і вдумливо вислухати все, що ви йому розповідаєте. Сірі відтінки приймають і балансують практично будь-який інший відтінок в інтер'єрі завдяки своїй ахроматичності, недаремно останні роки це улюблений відтінок більшості українських дизайнерів інтер'єрів.



Коралово-рожевий, ніжний та енергійний.

Модний і сучасний, новий за своєю популярністю відтінок, який бере серця все більшої кількості людей, і звичайно ми зустрічаємо його в нових колекціях шпалер 2022 року. Подивимося протягом 2022 року як зустрінуть його наші улюблені покупці і як він виглядатиме в наших українських інтер'єрах, но те що ми бачимо про цей відтінок в каталогах шпалер та презентаціях фабрик нам дуже подобається.






Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю