-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Тренди в шпалерах на 2023 рік

У малюнках продовжують домінувати більш округлі та прості форми, абстракція також популярна але та яка простіша і зрозуміліша. Продовжують бути популярними мотиви лофт, такі як цегляний мотив або бетонна стіна, при цьому не менш популярні є ніжні, флористичні мотиви. Про все докладніше нижче з прикладами, які можна подивитися в наших салонах і купити за дуже вигідною ціною на нашому сайті oboi.ua.

Головні відтінки і візерунки в нових колекціях шпалер 2023.

Ніжна шавлія - ​​завжди актуальна.

Середні тони зеленого відтінку, відмінно підходять для створення відчуття добробуту, а ніжний зелено-сірий, пробуджує спогади про теплі вечори у родинному колі.



Нейтральний м'який - колекція шпалер, що надихає.

Центром уваги залишаєтеся ви та ваш побут. М'який нейтральний відтінок – це топ у сучасному дизайні, вигляд таких шпалер завжди добре поєднується з поточними тенденціями декору та способу життя.



Теплий сіро-білий - заспокійливий нейтральний відтінок.

Це особливий тренд, шпалери були ретельно відібрані під нього. Його особливість у тому, що це білий колір, який не є ні надто теплим, ні надто холодним, він забезпечує баланс та м'якість у всіх приміщеннях.



Темний кобальт - можна легко вписати в будь-яку кімнату та стиль.

Причина довгої популярності глибокого синього кольору, у тому що він добре поєднуючись із класичним білим, світлими нейтральними, чорним, сірим, іншими відтінками синього та широким спектром матеріалів та текстур.



Сяючий жовтий - природним чином випромінює візуальну теплоту.

Довжина хвилі жовтого світла позитивно впливає на людей, викликає позитивні емоції і може бути ідеальним рішенням для наших буднів, коли ми потребуємо позитивного.



Чарівний рожевий - він уособлює нові старти, оптимізм і надію.

Знову у трендах, приглушені, курні відтінки рожевого. Так як саме в такій варіації рожевий універсальний, щоб поєднуватись з іншими нейтральними кольорами. Це допомагає створити простір, який здається одночасно затишним і таким, що піднімає настрій. Ідеальний для спальних кімнат, використовуйте його в інтер'єрі, щоб розслабитися та відчути себе оновленим.



Курна вишня - це історія про тепло та радість.

Це відтінок який асоціюється зі святковими частуваннями, значущими зустрічами з друзями та сім'єю, а також радості у багатьох її проявах. Відтінок курної вишні додає відчуття візуальної теплоти з легким відтінком інтриги.



Солодка карамель – створює заспокійливий центр та додає затишного збагачення в інтер'єр.

Карамельний відтінок у поєднанні із пастельними тонами створює ідеальний баланс новизни. Надає кімнаті додаткового візуального інтересу і бажання розслабитися і заспокоїтися.



Свіжий озон - це свіжий колір та відчуття після дощу.

Ми пов'язані з природою, з її блакитним небом над головою та мерехтливими водами річок, озер та моря. Чистий умиротворюючий світло-блакитний колір, наповнений безтурботним небесно-блакитним щастям, ідеально освіжить і створить правильну атмосферу в інтер'єрі.






Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю