-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новини


Всього: 2849

Чудовим рішенням оформлення стінок спальні є шпалери світлих тонів. Вони наповнюють кімнату спокоєм, свіжістю та гармонією. Світлі шпалери в спальню свого будинку ви можете побачити в красивій колекції Zoom Lotus від Khroma.
Стильні та якісні шпалери для передпокою ви знайдете в каталозі Grounded виробництва голландської компанії BN. Модні та привабливі дизайни цих шпалер прикрасять стіни та створять гостинну обстановку у приміщенні.
Флізелінові шпалери з колекції New life від відомого німецького виробника AS Creation відрізняються естетичним зовнішнім виглядом та чудовими експлуатаційними властивостями. Це якісні та привабливі настінні покриття, які забезпечать ідеальне оформлення...
Магія візуальної естетики. Представляємо вам шпалери, які здатні візуально розширити простір, зробити його більш комфортним та гармонійним.
Які шпалери для зали зараз наймодніші? Пропонуємо вам французькі шпалери з колекції Ambiance від провідного бренду Limonta.
Вибираєте шпалери у дитячу хлопчику? Пропонуємо чудові вінілові шпалери із колекції Smalltalk виробництва компанії BN (Голландія).
Сьогодні ми не тільки розповімо вам як вибрати шпалери в кухню та коридор, але й порадимо відмінні настінні покриття для цих приміщень. І найприємніше, що ви можете купити такі шпалери прямо зараз у нашому інтернет-магазині oboi.ua.
Якісні та красиві вінілові шпалери для кухні європейського виробництва ідеальні для оформлення стін. Вони дозволять створити привабливу та комфортну обстановку, і при цьому підходять для використання в особливих умовах кухонного приміщення.
Якщо ви хочете купити шпалери в сучасному стилі, рекомендуємо уважно придивитися до каталогу шпалер Attractive виробництва німецької компанії AS Creation. У ньому представлені модні та якісні шпалери, які ідеально підходять для оформлення стін спальні.
Колекція шпалер Color Stories II від голландського бренду BN пропонує вибрати ідеальний колір шпалер для спальні. Кожен із більш ніж 20 дизайнів шпалер з цієї колекції здатний перетворити інтер'єр на гармонійний простір естетики та комфорту.
Вибираючи шпалери для дому, дизайн, зверніть увагу на чудову колекцію італійських шпалер Amuleto від знаменитого бренду Emiliana Parati. Ці шпалери подарують вам безумовну насолоду естетикою та високою якістю.
Бажаєте створити в спальні стильну та комфортну обстановку? Дізнайтеся, як модно клеїти шпалери у спальні. Експерти інтернет-магазину оboi.ua розкажуть вам про нові тенденції дизайну інтер'єру 2022.
Гармонія та естетика. Завдяки колекції Linen Stories від голландської торгової марки BN, ви можете поклеїти красиві бежеві шпалери у всій квартирі, створивши збалансований та стильний інтер'єр.
Бажаєте знати, як вигідно та легко вибрати шпалери для всієї квартири з мінімальними витратами та максимальним результатом? Сьогодні ми розповімо вам про дуже просте рішення, яке зробить ваш ремонт приємним та результативним.
Вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Loft від голландського бренду BN відрізняються високою якістю та привабливим зовнішнім виглядом. Це красиві та стильні сучасні шпалери.
Німецькі шпалери користуються високим попитом завдяки своїй якості та привабливому, модному зовнішньому вигляду. І якщо ви думаєте, які шпалери для кухні обрати, колекція Shades виробництва компанії Marburg (Німеччина) стане чудовим варіантом.
Бажаєте красиві та модні шпалери у коридор? Відмінні варіанти можна підібрати в колекції Elementum виробництва бельгійської компанії GranDeco.
Гарно оформити інтер'єр вітальні допоможе вам чудова колекція метрових шпалер Atessa виробництва компанії GranDeco. У цій колекції ви знайдете чудові шпалери у вітальню світлі, стильні та привабливі.
Шукаєте недорогі та якісні світлі шпалери у коридор? Голландський виробник настінних покриттів BN пропонує колекцію шпалер Cubiq, яку ви можете купити у нашому інтернет-магазині oboi.ua.
Соковиті фрукти та ягоди, симпатичні звірятка, що ховаються серед дерев, листя та квітів. Голландський виробник BN представляє чудову колекцію Doodleedo, в якій ви знайдете ідеальні шпалери для дівчаток.

Всього: 2849



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю