-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новини


Всього: 2849

Красиво та стильно оформити інтер'єр вам допоможе модний прийом, який полягає у використанні різних шпалер в одному приміщенні. Причому виробники шпалер часто пропонують шпалери, що гармонійно поєднуються між собою, в рамках однієї колекції.
Говорячи про те, які шпалери часто купують у вітальню, ми хочемо познайомити вас з колекцією шпалер Carrara від знаменитого італійського бренду Emiliana Parati, яка користується великим попитом серед покупців.
Сьогодні ми хочемо розповісти вам, як правильно вибрати шпалери на стіну. Ми максимально спростили для вас цей процес, швидко та вигідно ви можете купити шпалери на сайті oboi.ua.
Іноді покупці, вибираючи шпалери для будинку, нас запитують, які шпалери краще, флізелінові чи вінілові? Тому ми хочемо сьогодні приділити увагу цій темі.
Сучасні шпалери з оригінальної колекції Beton від французького бренду Caselio чудово виглядатимуть в інтер'єрі будь-якої кімнати вашого будинку.
Гарні та якісні шпалери в зал пропонує знаменитий французький бренд настінних покриттів Caselio у своїй новій колекції Mystery.
Темні шпалери виглядають дуже ефектно. Особливо якщо це шпалери з колекції Riviera Maison II від знаменитого голландського бренду BN.
Представляємо вам оригінальні та модні шпалери 2022 року. Колекція шпалер під назвою Elementum від бельгійського бренду GranDeco зачаровує з першого погляду.
Вишукана розкіш візантійського стилю. Шпалери з колекції Vizantia від GranDeco здатні навіть маленьку кімнату перетворити на чудовий палац, прикрашений дорогоцінними гобеленами та фресками.
Однотонні шпалери є універсальними. Це безпомилковий вибір для будь-якого приміщення. І сьогодні ми хочемо представити вам модні однотонні шпалери 2022 із колекції Preloved від торгової марки BN.
Стиль та елегантність на кожному квадратному сантиметрі. Так виглядають сучасні шпалери до зали із колекції Elementum виробництва GranDeco, знаменитої бельгійської фабрики настінних покриттів.
Помилуйтеся цією красою! Ну як можна залишитись байдужим, дивлячись на прекрасні шпалери для дітей з нової колекції Tartine et Chocolat 2 французької компанії Lutece.
Чудові шпалери для зали! Пропонуємо до вашої уваги чарівну колекцію шпалер Fabrica виробництва компанії GranDeco (Бельгія).
Ваш коридор здається темним та незатишним? Це дуже поширена проблема, і ми знаємо як її вирішити оптимальним чином без витрат на капітальну реконструкцію і дорогі системи освітлення.
Французький шик завжди у моді. А цього року він особливо популярний. І нова трендова колекція шпалер Melody від торгової марки Lutece представляє його у всій красі.
Думаєте, які шпалери можна купити в зал? Не витрачайте час на зайві пошуки. Перед вами чудові бельгійські шпалери з колекції з поетичною назвою Poeme від одного з найкращих європейських виробників настінних покриттів, компанії GranDeco.
Наше улюблене заняття – знайомити вас із різноманітним, прекрасним, дивовижним світом шпалер. І сьогодні ми з величезним задоволенням хочемо показати вам нові оригінальні та стильні шпалери для підлітків.
Пропонуємо вам трендові шпалери 2022 року. Модний акварельний дизайн, представлений у варіантах відтінків, та чудова якість – це шпалери з колекції Shades від всесвітньо відомого німецького бренду Marburg.
Класичні шпалери в зал із колекції New Romantic від відомого німецького виробника Marburg дозволяють створити в сучасній квартирі інтер'єр, гідний королівських палаців.
Якщо ви хочете зробити кімнату світлішою і просторішою, достатньо оновити шпалери. Пропонуємо вам чудову колекцію шпалер Riviera Maison II від голландського бренду BN, в якій ви знайдете чудові світлі шпалери для темної кімнати.

Всього: 2849



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю