-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новинка - бельгійські шпалери Alexandria GranDeco

03.06.2016

Бельгійський бренд Grandeco пропонує нам нову і, як завжди, особливу колекцію шпалер для стін Alexsndria. Шпалери з розкішним дамаском, дрібними монохромними візерунками і стриманою палітрою захоплюють своєю ненав'язливою красою, благородством і в той же час приголомшливою ефектністю.

Ефектність шпалер Alexsndria, створених за новітньою технологією, посилюється їх якістю. Так звана тверда піна створює ефект об'ємного малюнка, який виграшно виглядає на стіні будь-якого інтер'єру, в тому числі і в приміщеннях з високою прохідністю. Світлі бежеві, сірі шпалери різних відтінків з монохромними малюнками або темно-сірі зі світлим дамаском незамінні для створення інтер'єру в класичному стилі, але модного і стриманого. Зразки елегантних інтер'єрів з шпалерами Alexsndria від популярного бельгійського виробника шпалер Grandeco із задоволенням представляє інтернет магазин Oboi.ua, тут же Ви можете і купити ці високоякісні, миються, екологічні широкі шпалери за низькими цінами.

Купити шпалери GranDeco Alexandria в інтернет магазині:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Alexandria дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Alexandria GranDeco.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі GranDeco Alexandria

Oboi.ua - це гарантія якості, прямі поставки, оперативна доставка, оптимальний вибір.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін GranDeco Alexandria Новини