-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нові німецькі шпалери Marburg Opulence в нашому магазині

19.08.2016

Елегантні німецькі шпалери для стін Marburg Opulence ідеальні для багатого, респектабельного інтер'єру. Завдяки рельєфу дуже тонких, майже непомітних ліній на поверхні, нанесеної методом гарячого тиснення, падаюче світло переломлюється по-різному, і шпалери здаються то матовими, то глянцевими.

Вишукані високоякісні шпалери Marburg Opulence з класичними візерунками, флористичними мотивами, хвилястими лініями і з м'якою колірною гамою ненав'язливо перетворять інтер'єр в затишний елегантний простір, краса стін стане чудовим фоном для обстановки. Однотонні бежеві, сірі, гірчичні шпалери вдало поєднуються з шпалерами з малюнком, дозволяючи Вам комбінувати їх один з одним за своїм смаком. Завдяки різноманітній палітрі, вибравши потрібний колір, Ви можете візуально відкорегувати кімнату, зробивши її зорово більше або менше. Високоякісні, міцні вінілові на флизелиновій основі німецькі шпалери Marburg Opulence можна купити в інтернет магазині шпалер Oboi.ua за низькими акційними цінами.

Дизайни колекції шпалер для стін Opulence виробництва Marburg:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Opulence дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Opulence Marburg.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі Marburg Opulence

Oboi.ua - це прямі поставки, найнижчі ціни, новітні модні, гарантія якості.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Marburg Opulence Новини