-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Видео презентація колекції шпалер для стін Erismann Orient

17.12.2018

Дорогі покупці, пропонуємо до Вашої уваги відео про нову колекцію шпалер Orient фабрики Erismann. Впевнені, що ця презентація занурить Вас в світ сучасного дизайну і допоможе Вам зробити вибір для ремонту свого будинку.

Схід - справа тонка, і вишукані шпалери зі східними мотивами Orient з Німеччини ще одне тому підтвердження. Об'єднання фантастичних лінії, кольорів, що втілюють емоції і аромати, шпалери з візерунками прикрасять стіни будь-якої квартири або будинку. Екзотика виражена в колоритних шпалерах, схожих на клаптевий килим. Причому різна колористика дозволить Вам зробити на стінах більший акцент або, навпаки, пом'якшити неординарний ефект. Для першого варіанту можна вибрати яскраві шпалери з різнокольоровими поєднаннями, для другого - більш нейтральні в однотонних поєднаннях. Бежеві, сірі шпалери, схожі на східний килим, - стильне і приємне настінне покриття. Ви можете купити недорогі німецькі шпалери Erismann Orient від відомого виробника в Oboi.ua.

Відео каталогу шпалер для стін Orient фабрики Erismann Orient

Підписуйтесь на канал Oboi.ua на YouTube і будьте в курсі найновіших шпалерних колекцій.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Orient дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Orient Erismann.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Erismann Orient Новини